rutenosm

Som i gamle dage

[BEMÆRK: kortet ovenfor er vejledende. Mere præcis rutebeskrivelse følger snarest]

Ruten er nøjagtig som i det første Århus-København, bare modsat. Der er meget få ændringer. Det kan være fordi veje er nedlagt, eller lagt om. Vi starter på Lautrupvang i Ballerup (hos Schneider Electric).

Vi får Vissenbjergbakken og Munkebjergbakken nedad (det bliver anderledes :-). Vissenbjerg går dog både op og ned, så du skal nok blive ”pint”! Området omkring Vejle skal dog nok byde på udfordringer.

Som i måske kan huske, kørte vi på mindre veje, det gør vi stadig, men den bilende trafik er IKKE blevet mindre. HUSK at vi kører efter færdselsreglerne, vi kører et motionscykelløb.Vi starter som nævnt hos Schneider Electric på Lautrupvang, og vi slutter tæt på Århus Stadion, nemlig på Århus Cykelbane.

Turen over Storebælt

Vi kan lige genopfriske Ruten modsat, og vi vil stadig holde fast i at vi har fundet 354 km Danmark når det er aller smukkest.

Ruten til Roskilde er rimelig nem og enkel. Vi kommer til det første depot i Kirke Saaby, hvor alle vil have mulighed for at tanke op med Kaffe og Morgenbrød. Ruten går videre imod Stillinge, og vi når depot nr. 2 ved Storebælt.

Passagen over Storebælt findes andet steds. Tiden går i stå når du rammer depot Storebælt, og starter først når du sætter i gang i Nyborg. Næste depot er i Vissenbjerg, hvor du har mulighed for tanke op med meget forskelligt efter du har kørt opad Vissenbjergbakken. Frugt, Vand, Sandwich, Sportsdrik, Sportsgels, Kaffe, The mm.

Super forplejning

Når du kommer til Andkær, lidt før Vejle, mangler du ca. 100 km. Her sørger vi for super forplejning med mange forskellige ting. Vi kører igennem Horsens og når sidste depot i Søvind. Men inden da skal vi ud af Vejle, og her kommer nogle fysiske, og smukke udfordringer.

Vi når Søvind, og nu er der kun 35 km til målet. Vi venter med at fortælle om forplejning i Søvind, men vi tilstræber samme koncept som i Kirke Saaby, da vi kørte Å-K.
Målet er på Århus Cykelbane, hvor der venter dig en super velkomst.

Vi glæder os til at hilse dig velkommen.

Husk at forplejning på ALLE depoter er for dig som deltager i løbet, og IKKE for evt. pårørende